dijous, 14 de juny del 2012

BARCELONA, 26 DE FEBRER DE 1926




LA DONA CATALANA
Any 2ºn
BARCELONA,  26 DE FEBRER DE 1926

De setmana a setmana

En l’època de les velocitats, com no han de passar també de pressa les modes? Abans, una dona elegant, es feia roba només cada temporada, avui en dia no pot passar una setmana sense anar a casa la modista, i a pesar de la gran crisi perquè travessa el món, les dones no reparen pas en les despeses del vestir; és potser una de les manifestacions de l’afany de figurar que caracteritza la postguerra. Bé, és veritat, com diuen moltes i molts que les dones avui es vesteixen amb no-res. Que ho diguin sinó els figurins que venen de Paris amb les faldilles arran  de genoll.
Han començat ja les visites dels viatjants de París, i dóna gust de veure la riquesa de robes florides que presenten i hom s’imagina ja contemplant les gracioses barcelonines pels nostres passeig lluint aquest be de Déu de coloraines airoses, i hom oblida ja els tristos i plujosos dies d’hivern.
Amb la moda dels vestits curts les mitges tenen una extremada importància i hom diu que les dones portaran borseguins. Cal esperar una contraofensiva dels fabricants de mitges , que sens dubte guanyaran la partida car en aquesta època de vida intensa  i accelerada anem massa atrafegades per entretenir-nos a perdre mitja hora a lligant el calçat.
El temps és or

Paulina

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada